ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMASpektakularnim koncertom grupe Vatra na prepunom platou Gradec u četvrtak, 01. prosinca, otvoren je Advent u Klovićevim dvorima. Na najljepšoj gradskoj pozornici zasjale su sinoć lampice za početak prekrasne blagdanske čarolije na Gornjem Gradu. Advent u Klovićevim dvorima prilikom otvorenja posjetio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je iskoristio priliku i za fotografiranje s pogledom na Zagrebačku katedralu i dobio najljepšu adventsku fotografiju. Na idilično uređenom platou Gradec, koji je sinoć odjekivao u ritmu poznatih hitova Vatre sinoć je rasplesana publika na najljepši način doživjela čaroliju blagdana u Klovićevim dvorima, a večeras se očekuje nastavak u istom ritmu uz nastup grupe Ljetno kino.

U atriju Klovićevih dvora otvoreno i dugoočekivano klizalište, koje je već prvog dana razveselilo najmlađe posjetitelje. Obilježeno posebnom pričom, jer je riječ o prvom klizalištu od sintetičkog leda, posebno je i jer se nalazi na mjestu gdje je 1870. bilo postavljeno prvo klizalište u Zagrebu. Za sve one koji više od sporta vole dobru zabavu, na platou Gradec nudi se veliki izbor gastronomskih specijaliteta koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. U ponudi su vrhunski proizvodi malih domaćih proizvođača, te veliki raspon zimskih specijaliteta kao što su vrući kokteli idealni za zagrijavanje. Svakog će tjedna na pozornici na Gradecu posjetitelje tijekom Adventa zabavljati nastupi poznatih izvođača, a Advent u Klovićevim dvorima nastavlja se nastupom Ljetnog kina i Songkillersa. Slijede Detour, Nola, Marko Tolja, Dino Dvornik tribute band, Sara Renar, Gretta i mnogi drugi.

Još jedna adventska atrakcija oduševila je posjetitelje već provg dana i postala pravi hit na društvenim mrežama. Riječ je o najljepšoj adventskoj fotografiji s pogledom na Zagrebačku katedralu posebnoj po magičnom trenutku snijega koji pada samo za posebne foto trenutke. Advent u Klovićevim dvorima do 31. prosinca pobrinut će se za najzabavnije trenutke i za istinsku čaroliju blagdana koja se po prvi put može doživjeti i na adventu na Gornjem Gradu.

RASPORED KONCERATA
01.12. Vatra
02.12. Ljetno kino
03.12. Songkillers
09.12. Dino Dvornik Tribute Band
10.12. Nola
16.12. Detour
17.12. Sara Renar
23.12. Marko Tolja Quartet
30.12. Gretta

RADNO VRIJEME ADVENTA
• radnim danom od 12h do 23h
• petkom od 12h do 24h
• subotom od 10h do 24h
• nedjeljom od 10h do 23h
• Badnjak od 10h do 24h
• Božić od 17h do 24h
• Stara godina od 10h do 15h

RADNO VRIJEME KLIZALIŠTA:
radnim danom od 12h do 23h
petkom od 12h do 24h
subotom od 10h do 24h
nedjeljom od 10h do 23h
Badnjak od 10h do 15h
Božić od 17h do 24h
Stara godina od 10h do 15h

Komentari

komentar