BRZO & LAKO PRIPREMITE SLATKO!Na vratima je Uskrs i dolazi vrijeme bojanja jaja i pripremanja poslastica.  Ništa lakše uz  Quickmix ručni mikser bilo da se radi o pripremi tijesta ili miješanju krema za kolače jer radi se o svestranom i snažnom električnom ručnom mikseru s posudom i postoljem.

Quickmix  će vam olakšati  tučenje bjelanjaka, miješanje tijesta i krema za kolače ili pak torte. Uz to za ljubitelje pizza izradit će savršeno tijesto. Stoga je Quickmix ručni mikser najbolji i svestrani partner u kuhinji! To mu omogućavaju pet brzina i turbo funkcija te stoga postiže odlične rezultate u brzini i kvaliteti pripreme svakog tijesta, kreme ili pak tučenog bjelanjka.
Osim toga uz Quickmix  možete miješati bez napora i bez ruku zahvaljujući rotirajućoj  inox posudi kapaciteta do 3,5l s postoljem. Njegov motor snage  300W ima 5 brzina i turbo funkciju te time pruža savršenu kontrolu o bilo kakvom receptu da se radi.

Zahvaljujući rotirajućoj posudi s postoljem vaše kolače, torte i tijesta možete pripremati bez napora i bez ruku. Postolje mu omogućava da mu vaše ruke nisu potrebne, a kada zaželite, možete ga koristiti i bez posude i bez držača.

S dva seta inox metlica Quickmix ručni mikser je savršen  saveznik u pripremanju slastica i peciva, pizze i kruha.

 

Preporučena neobavezujuća maloprodajna cijena je 399,00 kuna.

Komentari

komentar