ČUDESNI DJEDICA KOJI SVE STIGNEDjed Božićnjak putuje brzinom od 10 milijuna kilometara na sat, a za cijeli posao, putujući kroz različite vremenske zone, potroši kojih 31 sat kako bi nas sve dočekao poklon ispod bora. Izračun je to britanske fizičarke Katy Sheen, zahvaljujući Einsteinovim teorijama, koja tvrdi kako je Djedica oko 200.000 puta brži od, recimo, Usaina Bolta!

Znate li da norveška pošta svake godine dobije više od 30.000 pisama namijenjena Djedu Božićnjaku? Neka pisma su tužna, neka vesala, a neka su naprosto nevjerojatna.
Imaš li podatke o svoj djeci na svijetu? Ako imaš, čuvaš li ih u kompjuteru? Koji program koristiš?
Kako definiraš dobro i ne dobro?
Puno ti hvala za prošlogodišnje poklone. Ove godine želim ih duplo više.
Može li gospođa Božićnjak doći umjesto tebe? Tebe se jako bojim. Oprosti.
Mama kaže da nećeš doći ako psujem. Jesi li ti alergičan na psovanje?
Kad ti završiš, mogu li ja postati novi Djed Božićnjak?
Možeš li me nazvati kad budeš blizu tako da mogu pozdraviti tvog soba?

Ponekad i odrasli napišu pismo pa to izgleda nekako ovako: „S obzirom na to da me ignoriraš već skoro trideset godina, mislim da je vrijeme da ti napišem pismo i pitam – pa gdje je, brate, puklo? Ovo pismo sad ide na internet, nećeš moći reći da ga nisi vidio. Ne znam trebam li sad reći da želim biti ljepša od Charlize Theron, bogatija od J. K. Rowling, popularnija od Kardašijanica i da imam više gadgeta od Bill Gatesa ili ćeš konačno doći na piće i kekse, odnosno mezu i neku cugu. Prestari smo za kekse i mlijeko, ali se nakupilo želja. Nadam se da se vidimo!“ Pismo napisala, prije koju godinu, Merita Arslani, a priznajmo, ni mi nismo daleko! I mi bismo šapnuli nešto slično…
Na zagrebačkom Fuliranju Tvornicu Djeda Božićnjaka posjetili su i šapnuli mu u uho svoje želje i štićenici Down udruga iz Zadra, Rijeke i Osijeka te udruge Mali princ.
Za sve vas, velike i male, Tvornica Djeda Božićnjaka je jedino mjesto u Gradu iz kojega baš svako dijete, bilo ono veliko ili malo, izlazi s poklonom za koje su se pobrinuli partneri Offertissima i Prima namještaj.
Tako je, nećete otići praznih ruku! Dođite na Fuliranje!

Više informacija potražite na Facebook stranici Tvornica Djeda Božićnjaka.

Komentari

komentar