EMIRATES SKYWARDS U OŽUJKU DONOSI VIŠE NAGRADNIH MILJANagrađivani program lojalnosti aviokompanija Emirates i flydubai, Emirates Skywards svim svojim postojećim i novim članovima nudi vremenski ograničenu ponudu putem koje mogu povećati broj prikupljenih milja.

Ponuda vrijedi za karte ekonomske i poslovne klase avioprijevoznika Emirates i flydubai rezervirane između 20. i 31. ožujka 2019. za razdoblje putovanja od 10. travnja do 27. lipnja 2019. te između 6. rujna i 30. studenog 2019. godine.

U okviru ponude svi će članovi dobiti sto posto dodatnih bonus milja Skywards Miles uz redovite milje za prvi let tijekom navedenog razdoblja putovanja. Članovi koji će letjeti više od jednog puta tijekom razdoblja trajanja ponude ostvarit će pravo na bonus u iznosu od 200 posto za drugi let i 300 posto za treći let.

Milje prikupljene kroz ovu ponudu mogu se iskoristiti za letove i premještaj u višu klasu na letovima aviokompanija Emirates ili flydubai. Primjera radi, član programa Emirates Skywards u kategoriji Economy Flex Plus koji će tijekom razdoblja trajanja ponude tri puta letjeti iz Dubaija u londonsku zračnu luku Heathrow moći će prikupiti dovoljno milja kako bi ostvario besplatan povratni let u ekonomskoj klasi između Dubaija i Londona.

Kako bi ispunili uvjete za korištenje ove ponude, članovi se trebaju registrirati online i odabrati kategoriju cijena „Saver“, „Flex“ ili „Flex Plus“ za letove Emiratesa odnosno kategoriju „Value“, „Flex“ ili „Business Only“ za letove flydubaija.

Više detalja, uključujući informacije o tome kako se prijaviti za korištenje ove ponude, dostupno je na internetskoj stranici programa Emirates Skywards. Članovi programa također mogu pristupiti najnovijim informacijama o posebnim ponudama kroz rubriku Skywards na aplikaciji Emirates app.

Donirajte i ostvarite priliku da postanete Miles Milionare
Članovi programa lojalnosti Emirates Skywards mogu donirati iznos od 35 kuna (20 dirhama, AED)  u dobrotvorne svrhe i time ostvariti priliku za osvajanje milijun milja Skywards Miles. Kampanja „Thanks a Million” traje već osamnaestu godinu, a prikupljena sredstva bit će donirana zakladi Emirates Airline Foundation, neprofitnoj organizaciji usmjerenoj na pomaganje ugroženoj djeci u ostvarivanju njihovog potencijala kroz pristup smještaju, hrani, zdravstvenoj skrbi i obrazovanju. Sretni dobitnici, od kojih će jedan osvojiti 500 tisuća, a drugi milijun milja Skywards Miles, bit će proglašeni na Dubai World Cupu koji se održava 30. ožujka 2019. godine na trkaćoj stazi Meydan. Više informacija o tome kako donirati možete pronaći na: http://www.emiratesairlinefoundation.org

 

Komentari

komentar