EUCERIN BEAUTY SAVJETNIK BY SIMONA ANTONOVIĆMake up je čarobna stvar – u par trenutaka može nas nakratko pretvoriti u nekog drugog, vratiti samopouzdanje, uz malo maskare odmah se osjećamo bolje, a uz crveni ruž možemo pokoriti svijet. Ali iako je make up svakodnevica velikog broja žena većina ih ne zna kako ga pravilno koristiti i što je još važnije kako pravilno pripremiti i njegovati kožu.
Eucerin, kao brend, svojim odabirom aktivnih sastojaka i zahtijevanjem kliničkih dokaza više od 100 godina predstavlja sinonim za preparate najviše kvalitete i uvijek dobrobit kože stavlja na prvo mjesto. Dekorativni i preparativni svijet duboko su povezani jer bez kvalitetne njege te zdrave i blistave kože make up ne može zasjati u punom sjaju. Eucerin je odlučio spojiti njegu kože i najnovije make up trendove u suradnji sa Simonom Antonović, vodećom hrvatskom make-up umjetnicom.

SURADNJA SA SIMONOM ANTONOVIĆ
Kroz šest make up videa s različitim i jedinstvenim lookovima kreiranim uz pomoć Eucerin njege, Simona Antonović otkriva svoje beauty tajne, omiljene proizvode i trenutne trendove u svijetu make up-a. Kao eminentni make up stručnjak upravo se Simonin potpis krije iza nasmijanih lica najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle naslovnica. Svojim besprijekornim stilom, stalnim usavršavanjem i praćenjem vodećih beauty trendova Simona se odavno nametnula kao vodeći hrvatski vizažist i samim time pravi izbor za Eucerin Beauty Savjetnika.

Njeni make-up radovi nalaze se na stranicama najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle časopisa  kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Cosmopolitan i drugi, a surađuje i sa svim najpoznatijim hrvatskim zvijezdama – pjevačicama, glumicama, TV voditeljicama, kao i drugim poznatim osobama.

Od 2O11., Simona radi na Paris Fashion Weeku kao članica timova slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Petera Philipsa..

EUCERIN NJEGA I MAKE-UP
U Eucerin linijama njege nalaze se preparati koji mogu upotpuniti svaki make-up look.
Eucerin Aquaphor davno je stekao kultni status zbog svojih obnavljajućih svojstava, a može biti i pravi make up saveznik. Možete ga koristiti za fiksiranje obrva ili umjesto highlightera, a njegovu posebnost su prepoznale i mnoge zvijezde koje ga koriste u svakodnevnoj beauty rutini.
Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme u svijetloj i srednje tamnoj nijansi savršeno ujednačavaju ten te se mogu koristiti umjesto podloge u dnevnim make-up lookovima.
Idealna podloga za make-up je i Eucerin DERMOPURE matirajući fluid zahvaljujući matirajućim česticama ima osmosatni učinak protiv sjaja.
Za sjajan i odmoran pogled idealan je Eucerin Aquaphor koji smanjuje natečenost i tamne krugove oko očiju.
Sve primjene Eucerin njege u beauty rutini možete potražiti u Beauty savjetniku na Eucerin web stranici www.eucerin.hr, a za posebne prigode isprobajte neki od Eucerin make-up lookova u suradnji sa Simonom Antonović.

Komentari

komentar