FUZIJA STILA I “EDGY” DETALJANovi dizajn i materijali inspirirani vintage stilom glavna su obilježja proljetne kolekcije Diesel nakita.

Ova “edgy” kolekcija donosi fuziju poliranog čelika s crnim akcentima u ahat kamenu i hematit mineralu. Odvažni, ali vječni, komadi nakita u kolekciji imaju bogati i mehanički look, a omogućavaju kombiniranje više komada odjednom.

Snažan kontrast inspiriran mehaničkim dizajnom čine ogrlica s dvostrukim privjeskom, tj. vojničkom pločicom i ogrlica s dvostrukim prstenom. Pillar kolekcija nakita, koja je dostupna ekskluzivno na www.horaplus.hr, originalno je inspirirana manžetama. Ta inspiracija posebno se ističe na dva modela čeličnih prstena – oni u čeličnom okviru pridržavaju negativ pečata koji se uzdiže poput skulpture u kamenu, a prikazuju Diesel ikonu centriranu u crnom te plavom afričkom kamenu. Tri različita modela narukvica inspirirana su Dieselovom ikonom koja simbolizira utjecaj street art-a.

Odaberite svoj omiljeni komad iz proljetne kolekcije Diesel nakita i svom looku podarite urbani “edgy” pečat. Diesel nakit iz najnovije Pillar kolekcije potražite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786.

Komentari

komentar