GALKO EVENT 25 GODINAHrvatski brend kožne galanterije Galko u Mimari je proslavio 25 godina rada i tradicije. Iz obiteljskog obrta se razvila tvrtka koja se ubraja među najveće proizvođače kožne galanterije u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka Galko danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika .
“Galko je prolazio kroz turbulentno razdoblje, ali danas čvrsto stojimo na nogama i iz godine u godinu rastemo i razvijamo se. Mogu reći da je danas Galko brend zahvaljujući kvaliteti i upornosti jer nismo odustali ni kad su bila najgora vremena “– napomenuo je vlasnik brenda Galko, Božidar Ledinko.

Kako tvrtka Galko svoje uspjehe dijeli s potrebitima, tako je prilikom 25-te obljetnice odlučeno da 25 posto od prihoda ostvarenog preko web prodaje ide udruzi Ludbreško sunce.

Kolekcije koje su nosile manekenke i manekeni su izazvali oduševljenje među uzvanicima, a najveću pozornost dobila je “limited edition”  kolekcija koju su nosili Antonija Šola, Ivana Delač Đolo, Sandi Cenov te Jacques Houldek.
Obljetnicu su svojim dolaskom uveličali glumac Zijad Gračić inače zaštitno lice brenda Galko, glumac Mladen Čutura,  glumice Ksenija Pajić i Matija Prskalo, Tihana Harapin Zalepugin modna agentica, voditeljica Karmen Vukov Colić, pjevačica Emina Arapović te mnogi drugi.

Uzvanike su zabavljali Jacques Houdek, Snježana Rucner i The Messengers pod vodstvom Matije Škvorca.

 

 

Komentari

komentar