HIJALURONSKA KISELINA I MINERALIZIRANA TERMALNA VODA SADA I U NOVOM VICHY PUDERUSvjež izgled i ujednačen ten neki su od najvažnijih koraka u postizanju željenog izgleda, jer i najmanja nepravilnost odvlači pozornost s onog što želimo istaknuti – lijepih očiju, usana, zanimljivih crta lica. Pritom je česta greška korištenje pogrešnih vrsta pudera, jer odabrati puder koji najbolje odgovara našoj koži znači pogoditi dobru nijansu, ali i sastojke koji pružaju koži sve potrebno za zdrav izgled.

Odgovor još jednom dolazi iz Vichyja, koji je svoju ponudu pudera obogatio novom, inovativnom linijom MinéralBlend hidratantnih pudera formuliranih s dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, koji smanjuju znakove umora i poboljšavaju stanje kože iz dana u dan. U čemu se nova linija razlikuje od prethodnih? Odgovor je – u hydrabooster tehnologiji i njenom vodenom sastavu. Preciznije rečeno, MinéralBlend puderi sadrže 70% vodene baze obogaćene Vichy mineraliziranom termalnom vodom, hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla i mineralnim pigmentima, koji na prirodan način njeguju kožu te svakodnevnom primjenom poboljšavaju njeno ukupno stanje. Prozračna formula za cjelodnevni izgled svježine krije nekoliko tajni, hijaluronska kiselina prirodnog podrijetla zadržava hidrataciju i oslobađa blistavost na površini kože, dok vodena osnova osigurava trenutačni osjećaj svježine bez masnog traga.

Njeguje, a nije BB krema. Ne ostavlja efekt maske na licu, a prekriva. To je MinéralBlend. Novi Vichy puder dostupan je u šest nijansi čija su imena inspirirana prirodnim elementima kao što su glina, gips, granit, minerali i poludrago kamenje – 01 Clay, 03 Gypsum, 06 Ocher, 09 Agate, 11 Granite i 12 Sienna.

Zahvaljujući novoj generaciji Vichy MinéralBlend pudera Vaša koža će disati, izgledati svježe i imati zdravi sjaj.

 

Komentari

komentar