HYALURON-FILLER+VOLUME-LIFTEucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift anti-age njega sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku
kiselinu. Uz redovitu uporabu, njezina učinkovita formula pomaže redefinirati konture lica i vratiti licu izgubljeni volumen, kao i mladoliki izgled.

Žene koje posjećuju dermatologe u potrazi za anti-age tretmanima često svoj izraz lica opisuju kao „umoran”, „napet” ili „tužan”. Mnogi ne shvaćaju da bore nisu jedina neugodna posljedica starenja kože. Gubitak volumena kože također je karakterističan za starenje. Kako koža gubi elastičnost i volumen, konture lica postaju manje definirane. Gubitak volumena čini da izgledamo napeto, umorno, a ponekad čak i nesretno.

Eucerin® istraživački tim stručnjaka za kožu godinama je surađivao s dermatolozima u razvoju ovog izuzetno djelotvornog rješenja za sprječavanje gubitka volumena, čineći ju pritom vidljivo čvršćom.
Gubitak volumena – ključni pojam u starenju kože
Više čimbenika pridonosi gubitku volumena kože i starenju. Različiti procesi odvijaju se u svakom sloju kože. U gornjem dijelu, epidermisu, proizvodi se manje lipida te se usporava obnavljanje stanica. Stanice kože proizvode manje hijaluronske kiseline, koja im pomaže u zadržavanju vlage. Rezultat je gruba i suha koža. U sljedećem sloju kože, dermisu, smanjuje se količina kolagena za 1 % svake godine. To je razlog zašto koža postaje manje elastična, a konture lica gube definiciju. Subcutis, najdublji sloj masnoga tkiva kože, istanjuje se uzrokujući pritom promjenu u definiciji kontura lica i ispijene obraze.

Trostruko djelovanje protiv gubitka volumena
Visoko djelotvorna formula sastoji se od 3 aktivna sastojka koji djeluju u određenim slojevima kože.
Magnolol – ekstrakt kore magnolije – poboljšava izgled kože povećavajući broj i veličinu stanica koje koži daju volumen. Oligo peptidi potiču metabolizam kože i proizvodnju kolagena te poboljšavaju međusobno djelovanje koje se prirodno odvija među stanicama mlađe kože. Hijaluronska kiselina optimizira vlažnost i tako smanjuje bore. Uz to, dnevna Hyaluron-Filler+Volume-Lift njega sadrži SPF 15 i UVA zaštitu protiv preranog starenja kože uzrokovanog sunčevim zrakama. Hyaluron-Filler+Volume-Lift njega ne sadržava parabene i umjetne boje.

Vraćanje volumena svim tipovima kože

Kliničke i dermatološke studije pokazale su da Hyaluron-Filler+Volume-Lift njega pomaže vratiti volumen licu, definirati konture lica, učvrstiti kožu i vidno smanjiti pojavu bora.

 

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift njega osjetljivog područja oko očiju
Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift krema za osjetljivo područje oko očiju s magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom, redovitom uporabom pomaže vratiti izgubljeni volumen i učvršćuje kožu oko očiju. Tanke linije i bore su vidno smanjene. Uz to, sadrži i SPF 15 i UVA zaštitu kako bi spriječila prerano starenje kože uzrokovano sunčevim zrakama. Prikladna je za korisnike leća i kao podloga za make-up.
Preporučena maloprodajna cijena: 190,53 kn

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu
Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna njega sadrži djelotvorne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, a uz to i SPF 15 i UVA zaštitu. Dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu je lagane teksture za intenzivnu hidrataciju, a uz to nije komedogena, što ju čini idealnom za kožu sklonu bubuljicama.
Preporučena maloprodajna cijena: 225,33 kn

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift noćna krema
Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift noćna krema s magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom nije komedogena i prikladna je za sve tipove kože. Uz 3 aktivna sastojka koji djeluju na određene slojeve kože, sadrži i dekspantenol koji potiče obnavljanje kože preko noći.
Preporučena maloprodajna cijena: 234,90 kn

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za suhu kožu
Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna njega sadrži djelotvorne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, a uz to i SPF 15 i UVA zaštitu. Dnevna krema za suhu kožu je bogatije teksture za intenzivniju njegu, ali je također izvrsna podloga za make-up.
Preporučena maloprodajna cijena: 225,33 kn

Komentari

komentar