IVO GAMULIN GIANNI U KAVKAZU ODRŽAO KONCERT POSVEĆEN DAMAMAPovodom Međunarodnog dana žena popularni tenor pred gošćama Kazališne kavane otpjevao je niz svevremenskih hitova i podsjetio ih zašto je divno biti žena

Dana 8. ožujka 2019. na međunarodni Dan žena, Kazališna kavana Kavkaz i tenor Ivo Gamulin Gianni darovali su svim damama koncert za pamćenje.
Želja organizatora bila je da tu večer učine bliskom svima kroz atmosferu Kazališne kavane u sinergiji sa svevremenskim vokalnim hitovima vrhunskog interprete.
Pregršt motiva različitih ljubavnih priča izloženih u Kavkazu, dašak profinjenosti te umijeće spajanja povijesnih i suvremenih detalja zaživili su tu večer kroz vokalno – instrumentalne melodije.
Preslikati estetiku trenutka i utisnuti je u sjećanje uzvanika/gostiju kao što su to nekad činili mnogi umjetnici u ovom prostoru bili su su izazov Ive Gamulina Giannija, maestra Darijana Ivezića na klaviru i Josipa Bostjančića na violončelu.

Na koncertu su uživali brojni uzvanici društvenog života poput: Daniele Trbović, Matije Vuice, Zvone Vučković, Davora Meštrovića i supruge, Perice Martinović i brojnih drugih.

Komentari

komentar