JEDNOSTAVNO I SIGURNO OBNAVLJANJE KOŽEBilo da se radi o malenoj posjekotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću saniranje površinskih rana više ne mora biti problem! Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijelu na kojem se nalazi površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Stručnjaci iz Hansaplasta predlažu 3 jednostavna koraka u njezi površinskih rana koji će spriječiti infekciju i potaknuti dvostruko brže zacjeljivanje bez ožiljaka.

Čišćenje površinskih ozljeda – prvi korak za optimalno obnavljanje kože
Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

 

HANSAPLAST ANTIBAKTERIJSKI SPREJ ZA VANJSKO ČIŠĆENJE KOŽE
Nježan i bezbolan antibakterijski sprej za čišćenje površinskih ozljeda
Prilikom površinskih ozljeda oštećena je zaštitna barijera kože što omogućuje prodiranje prljavštine i bakterija u tijelo. To može uzrokovati infekcije čiji rezultat je daljnje oštećenje kože i produljeni postupak zacjeljivanja. Ukoliko infekcija nije odgovarajuće tretirana može se proširiti i uzrokovati ozbiljnije komplikacije
Novi Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pruža jednostavno rješenje za čišćenje površinskih ozljeda kao što su posjekotine, ogrebotine i žuljevi. Po savjetu liječnika može se koristiti i kod postoperativne njege rana.
-    Učinkovito štiti površinske ozljede od infekcije
-    Brza i bezbolna primjena
-    Ne sadrži bojila – bez mrlja na odjeći
-    Prikladno za korištenje na dječjoj i osjetljivoj koži
-    Pakiranje omogućuje korištenje iz svih kuteva

Zaštita površinskih ozljeda
Kada su izložene površinske ozljede moraju se nositi s brojnim vanjskim čimbenicima kao što su voda i bakterije koje mogu dovesti do infekcije, oticanja ili drugih komplikacija. Držati površinsku ozljedu zaštićenom ključ je zacjeljivanju. Ovisno o vrsti i veličini Hansaplast flasteri pružit će odgovarajuću zaštitu.

Obnavljanje površinskih ozljeda
Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenjem Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih Hansaplast flastera kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.

 

HANSAPLAST MAST ZA OBNAVLJANJE KOŽE
Kada smo ozlijeđeni očekujemo kako će površinska ozljeda brzo zacijeliti bez ostavljanja ožiljaka. Nažalost zacjeljivanje površinskih ozljeda zahtjevan je proces i mnogi čimbenici mogu ga usporiti.
Stručnjaci iz Hansaplasta predlažu svakodnevno nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože sve dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli kako biste dvostruko ubrzali proces zacjeljivanja bez ostavljanja ožiljaka. Hansaplast mast za obnavljanje kože stvara zaštitnu barijeru na površinskoj ozljedi stvarajući idealnu okolinu za brže zacjeljivanje.
-    Potiče dvostruko brže zacjeljivanje
-     Smanjuje mogućnost nastanka ožiljaka
-    Za sve vrste površinskih rana
-    Pogodno za korištenje na koži djece i dojenčadi
-    Bez parfema, boja i konzervansa
-    Prikladno za vegane (bez sastojaka životinjskog porijekla)

Površinske rane tretirane Hansaplast masti pokazale su značajan napredak u obnavljanju kože i bolji estetski učinak u odnosu na netretirane površinske rane (*u usporedbi s netretiranim površinskim ranama).

 

 

Komentari

komentar