JESEN U PARKU ZORE I KAJE STEPINACZora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke popularne glumice Mirne Medaković Stepinac koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra. S ciljem pokazati kako blizanke odjenuti u istu temu, ali različite modele učeći ih da svaka razvije svoj stil, ali i bude slična svojoj sestrici Orchestra je ovih dana snimila kampanju s temom Jesen u parku!
”Kad je odijevanje moje djece u pitanju, najvažnije je da Zora i Kaja nose kvalitetnu odjeću napravljenu od prirodnih materijala te da odjeća tijekom čestih  pranja u perilici ne gubi svoj oblik. Volim Orchestru jer je kvalitetna i odličnog dizajna. Volim je i zbog činjenice da u jednoj sezoni osim osnovnih modela postoji više mini tema koje osvježavaju ormare. Tako svoje cure uvijek mogu raznoliko odjenuti za vrtić, igru u parku, ali i za svečane prigode” komentirala je Mirna suradnju ženskog dijela obitelji Stepinac i proslavljene Orchestre!

Jesen u parku Zore i Kaje svojim je fotografskim objektivom ovjekovječio fotograf Nikola Zoko, a stajling malih djevojčica osmislila je stilistica Alma Premerl Zoko.

 

   

Komentari

komentar