KAKO OPLJAČKATI BANKU UZ RITAM GLAZBE?Baš poput svog neobičnog imena, Baby je jedinstven u svom poslu: naime, ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju bijeg s mjesta zločina. Dok njegova ekipa pljačka banke, Baby sjedi za volanom svog nabrijanog automobila, strpljivo čekajući kolege prije nego što se svi zajedno bace u bijeg, ispunjavajući „slobodno“ vrijeme slušanjem raznovrsne glazbe preko svojih slušalica. Ovog ljeta u kina nam stiže zabavna akcijska triler komedija VOZAČ, a mi vam ovim putem donosimo njezinu prvu kino najavu.

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Film VOZAČ režirao je Edgar Wright koji nam se do sada predstavio zabavnim filmovima kao što su „Shaun of the Dead“ i „Hot Fuzz“, a potpisao je i scenarij Marvelovog „Ant-Mana“. U svojoj novoj akcijskoj komediji okupio je zbilja impresivnu ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spaceyjem i Jamiejem Foxxom, dobitnikom nagrada Zlatni globus i Emmy Jonom Hammom te mladim filmskim zvijezdama Anselom Elgortom i Lily James.

Akcijska komedija VOZAČ inspirirana je glazbenim spotom „Blue Song“ elektronske skupine Mint Royale kojeg je sam Wright i režirao, a u kojem Noel Fielding glumi velikog ljubitelja glazbe koji je ujedno i vozač pljačkašima banaka. Ovo je također i prvi film u karijeri Edgara Wrighta koji je u cijelosti snimljen u SAD-u.

Film VOZAČ u domaća kina stiže ovoga ljeta!

Komentari

komentar