LICITIRAJ ZA JEDINSTVEN BOŽIĆNI POKLONStiglo nam je najljepše razdoblje u godini i svatko želi svog dragog prijatelja, obitelj ili partnera iznenaditi nekim poklonom. Ako pri tom možete još i pomoći nekome – zašto ne? Sudjelujte u online aukciji, odaberite umjetničko djelo za  vaše najbliže  ili njime uljepšajte svoj životni prostor, a pritom pomozite onima kojima je najpotrebnije.

50 umjetničkih medaljona koje je su oslikali hrvatski likovni umjetnici, mogu se kupiti na aukciji do 31. prosinca, a kompletan prihod od njihove prodaje odlazi Centru za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba „Vinko Bek“  iz Zagreba.

Jedinstvena, dvostrano oslikana umjetnička djela  mogu se postaviti u vaš životni  ili radni prostor  te na jedan zanimljiv način obogatiti interijer, unijeti toplinu i postati zanimljiv moderni dodatak. Medaljoni, svojom unikatnošću i posebnošću, idealan su  poklon za one koji vole lijepe, ali ponešto različitije i posebnije stvari.
Kupnjom medaljona direktno pomažete prikupljanju sredstava za rehabilitacijske programe i opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida za slijepe i slabovidne učenike Centra Vinko Bek.

Vi ćete svoje najmilije razveseliti umjetničkim djelom, a slijepim i slabovidnim korisnicima Centra Vinko Bek donijeti toplinu Božića te obećanje u bolju i sretniju novu godinu. Podržite dobru stvar i pomozite onima kojima je najpotrebnije. Božićno vrijeme je vrijeme darivanja ali i pomaganja.

Licitirati i kupiti medaljona možete na:  www.aukcije.hr,  a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji: http://www.arenacentar.hr/hr/dom/umjetnicki-medaljoni-za-centar-vinko-bek/.

Komentari

komentar