LJETNI KONCERTNI SPEKTAKLIGRAŠO I ĆETKOVIĆ DOLAZE NA MAKARSKO KULTURNO LJETO

Jedni od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika u regiji, u srpnju I kolovozu nastupit će u Ljetnom kinu

Turneja me jako veseli jer nakon rasprodanih velikih dvorana i Arena zaželio sam se koncerata u manjim prostorima. Zato me raduje dolazak u Makarsku, kaže Petar Grašo. Splitski glazbenik 12. kolovoza u organizaciji Star produkcije i Grada Makarske nastupit će u Ljetnom kinu u sklopu manifestacije “Makarsko kulturno ljeto 2019”. Ovaj prostor u kojem se održavaju kulturne i glazbene manifestacije ljeti postaje tražena pozornica domaćih zvijezda pa tako I Graše, koji je uvjerljivo jedan od najpopularnijih izvođača u regiji.
Osim Graše nastup na najvećoj makarskoj kulturno-zabavno-sportskoj manifestaciji 28. srpnja najavio je i Sergej Ćetković. Glazbenik, kojeg žene obožavaju, lani je rasprodao tri nastupa u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Lisinski.  Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije
Nastupi u Ljetnom kinu bit će izvrsna prilika da pogledate nastupe ovih velikih glazbenih zvijezda, a ulaznice za nastup Sergeja Ćetkovića 28. srpnja I Petra Graše 12. kolovoza u Makarskoj možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Komentari

komentar