LUKSUZNI SUV ZA VOŽNJU GRADOMNovi Range Rover Evoque predstavljen je medijima u dvorcu Otočec u Sloveniji.
Originalni luksuzni gradski SUV u segment uvodi dosad neviđene standarde dizajna, sposobnosti i održivosti. Njegov odmjereni dizajn karoserije privlačit će pažnju, dok luksuzna unutrašnjost pruža umirujući osjećaj ugode.

Ekološka osviještenost: Raskošni, održivi materijali spojeni s učinkovitim hibridno-električnim pogonom – MHEV od 48 volti; trocilindarski PHEV; trocilindarski i četverocilindarski Ingenium benzinski i dizelski motori.
U ponudi su tehničke tkanine od reciklirane plastike kao kvalitetna alternativa koži, poput mješavine vune Kvadrat i antilop Miko, kao i opcije Eucalyptus i Ultrafabrics.

Vozilo koje sve vidi:  Zahvaljujući tehnologiji Ground View, prvoj te vrste na svijetu, podloga ispod prednjeg dijela vozila je vidljiva, a dva zaslona visoke razlučivosti iz temelja mijenjaju pregled prostora iza vozila s vozačevog sjedala.

Za sve terene: Inovativna tehnologija Terrain Response 2 ispunjava vaše potrebe – kako na gradskim ulicama, tako i tijekom izleta u planine, osiguravajući da sigurno stignete na svoje odredište, bez obzira na uvjete.

Slavna Range Rover vozačka pozicija ušla je u digitalno doba, s ‘pametnim retrovizorom’, po prvi puta dostupnim u ovom segmentu, koji se pretvara u HD video zaslon.
Novi range Rover Evoque stigao je u salone i pozivamo vas da provjerite mogućnosti ovog luksuznog SUV vozila.

Komentari

komentar