MAKE UP INSPIRIRAN ZALASKOM SUNCALagani i svježi make up jedan je od glavnih beauty trendova u posljednjih godinu dana i must have kada su u pitanju visoke temperature. Teška šminka ne podnosi rast temperature u proljetnim i ljetnim mjesecima stoga pudere zamjenjujemo s toniranim kremama, a mat tekuće ruževe s kremastim i sjajnim finišem. Jedna od najnovijih make up kolekcija pruža sve i jedino što je potrebno svima koji vole jednostavne, prozračne i tople make up kombinacije.

Nova Artdeco cosmetics kolekcija Make up your sunset stories inspirirana je pozitivnom energijom i predivnim bojama ljetnog zalaska sunca. Kombinacija crvene boje, toplih narančastih tonova te vibrantne ružičaste boje istovremeno zrači snagom i nježnošću. Ova kolekcija podsjeća na tople ljetne večeri, bezbrižnost te inspirira na kreiranje jednostavnih, ali moćnih make up lookova.

Kolekcija Make up your sunset stories sastoji se od nekoliko holy grail proizvoda koji su dovoljni za potpuni dnevni i večernji look. Glavna zvijezda svakog ljetnog looka je bronzer koji može poslužiti za postizanje preplanulog izgleda ili konturiranje. All Seasons Bronzing Powder pruža taj poželjni osunčani look te njeguje kožu zahvaljujući vitaminu E. Glow Bronzer ide korak dalje te se radi o kombinaciji bronzera i highlightera koja pruža licu svježi sjaj, a Bronzing Blush dodaje malo boje i živosti licu. U kolekciji se nalazi i Blusher Brush kist, profesionalne kvalitete, koji je idealan a konturiranje i blendanje kompaktnih i praškastih proizvoda.

Nijedan look nije potpun bez definiranih očiju zato se Artdeco pobrinuo da se u ovoj kolekciji nalazi divna Volume Supreme maskara koja pruža intenzivan volumen te produljuje trepavice. Najveća prednost maskare je njena izdržljivost do 10 sati i pogodnost za one s najosjetljivijim očima ili lećama. Black Kajal olovka za oči ima savršenu kremastu i meku teksturu za blendanje te može biti glavni proizvod koji će dnevni look brzinski transformirati u večernji.

Jedan od najatraktivnijih proizvoda Make up your sunset kolekcije su Lip Jewels ruževi koji su ispunjeni sitnim česticama glittera koji pruža shimmerasti i metalik finiš te daje usnama dodatnu multidimenzionalnost i ”wow” efekt. Uz divne ruževe, druga dva potencijalna favorita su  Tan in a Tube i Spray on Leg Foundation. Tan in a Tube je tonirani mousse bronzer lagane teksture koji se može koristiti na više načina poput zamjene za toniranu kremu, miješanje s puderom ili samo na taktički odabranim dijelovima lica. Spray on Leg Foundation je must have proizvod za postizanje preplanulih i savršeni nogu čak i prije odlaska na plažu.

Polaznice Artdeco Masterclassa s Macedoniom Bezzerom koji se održava 22. svibnja u Kaptol Cinema Boutique-u imat će izvrsnu priliku vidjeti kako proizvodi funkcioniraju te na koje načine ih sve mogu iskoristiti u svojoj svakodnevnoj rutini, ali i posebnim prilikama.

Make up your sunset stories kolekcija dostupna je u Müller i RK Nama, te se može kupiti, kao i ulaznice za masterclass, u Kameja web shopu (www.kameja.hr) i Make Up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.

Komentari

komentar