NJEŽAN POLJUBAC RUŽINIH LATICA NA VAŠOJ KOŽIKao kraljici cvijeća, uvijek predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. Ružičaste ruže poseban su simbol ženstvenosti, elegancije i često se poklanjaju kao izraz divljenja, zahvalnosti i sreće te ih pripadnice nježnijeg spola jednostavno obožavaju.

Simbolične poruke koje ruže prenose sigurno su vam poznate, ali koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini ju mekom i hidratiziranom? Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom.

NIVEA će vam ispričati priču o ovom dragocjenom sastojku koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć.
Gotovo sve žene ljubiteljice su dekorativne kozmetike i koriste ju svakodnevno bez obzira na tragove koje ostavlja na koži. Započeti dan šminkanjem nezaobilazan je dio jutarnje rutine, no završiti ga temeljitim čišćenjem daleko je bitnije za zdravlje i odmor vaše kože.

Nova linija NIVEA MicellAIR Rose water proizvoda za čišćenje lica temeljito će očistiti vašu kožu bez isušivanja i dokazati vam da je ružina vodica prirodni sastojak koji može zaista sve. Temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, hidratizira ju i ostavlja na koži mirisni poljubac ružinih latica koji se ne zaboravlja.

Očistite svoje lice NIVEA MicellAIR Rose water micelarnom vodom koja će zahvaljujući svojoj formuli s njegujućom ružinom vodicom ukloniti vodootpornu šminku s vašeg lica i učiniti ju čistom, mekom i glatkom.
Za zdrav izgled vaše kože pobrinut će se i NIVEA MicellAIR Rose water gel za umivanje koji djeluje kao magnet za vodootpornu šminku i prljavštinu na vašem licu i usnama.
Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno će ukloniti šminku s vašeg lica bez trljanja ili ispiranja i ujedno ga tonirati.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarna voda s ružinom vodicom dubinski će očistiti vašu kožu bez isušivanja.
•    Mirisna ružina vodica oživljava i hidratizira kožu.
•    Pogodna za sve tipove kože.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarni gel za umivanje s ružinom vodicom čini kožu čistom, mekanom i glatkom, bez vidljivih ostataka ili osjećaja masnoće.
•    Pomaže pripremiti kožu za nanošenje šminke.
•    Čisti kožu od nečistoća i pritom je ne isušuje.
•    Prikladan čak i za osjetljivu kožu.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice za zdrav izgled kože koja može disati.
•    Uklanjaju vodootpornu i dugotrajnu šminku bez tragova.
•    Toniraju i pročišćuju kožu bez isušivanja.


Dostupno od siječnja 2019.
NIVEA MicellAIR Rose water micelarna voda 400 ml – preporučena maloprodajna cijena 49,90 kn
NIVEA MicellAIR Rose water micelarni gel za umivanje 150 ml – preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn
NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice 25 kom – preporučena maloprodajna cijena 26,90 kn

Komentari

komentar