NJEŽNOST OD PRVOG DANA ŽIVOTA UZ NIVEA BABY MOJU PRVU KREMUZagrljaj mame i tate ništa ne može zamijeniti. Osjećaj sigurnosti koji pruža dodir roditelja djeci je oslonac tijekom odrastanja i ostaje biti tijekom cijelog života. Iako ne pamtimo prvi susret s našim roditeljima i prvi majčin zagrljaj, ti trenuci oblikuju našu sliku svijeta, a roditeljima stvaraju najemotivniju uspomenu koju pamte zauvijek.

Prvo ispadanje zuba, prva vožnja biciklom, prvi dan škole, prvi koncert – uspomene su koje nam zauvijek ostaju u sjećanju. Od sada će vaši najmlađi pamtiti i svoju prvu kremu. Zahvaljujući formuli bez mineralnog ulja NIVEA Baby Moja prva krema savršena je za masiranje i njegu bebe od prvog dana.

Višenamjenska NIVEA Baby Moja prva krema uz majčinsku nježnost daje bebici dodatnu sigurnost za istraživanje svijeta. Obogaćena je dragocjenim, prirodnim suncokretovim uljem i uljem badema te se jednostavno razmazuje po koži koja ju u potpunosti upija.

Što god nam se dogodilo u životu, znamo da će nas roditeljski zagrljaj uvijek umiriti. Imajući na umu važnost tog jedinstvenog trenutka NIVEA Baby Moja prva krema pomoći će vašoj bebi da upozna svijet s osmijehom na licu.

Zamijenite tri različite kreme s jednom idealnom. Koristite NIVEA Baby Moju prvu kremu prikladnu za lice i cijelo tijelo.
•    Štiti kožu od negativnih utjecaja iz okoliša.
•    Lagana tekstura omogućava brzo upijanje i dobro razmazivanje po koži.
•    Iznimno je praktična za upotrebu.
•    Ne sadrži parabene, alkohol, bojila ni mineralna ulja.
•    Podržava prirodnu zaštitnu barijeru kože te jamči intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju.

 

 

Od listopada 2018. dostupna u prodavaonicama.

NIVEA Baby Moja prva krema 150 ml – preporučena maloprodajna cijena 24,90 kn

 

 

Komentari

komentar