NOVA ZVIJEZDA U TUŠ KABINIČisti, linearan dizajn novog raspona tuševa hansgrohe Raindance E stvara upečatljivo obilježje u modernom kupaonskom okruženju. U suradnji s dizajnerima iz studija Phoenix Design, brend je kreirao nadglavne tuševe i cijevi tuša koje kombiniraju izdašne površine i kvalitetne materijale sa sofisticiranim performansama vode.

Zahvaljujući poboljšanoj Air tehnologiji, kvadratni, nadglavni tuš veličine 30×30 centimetara proizvodi kišu punih, mekanih kapljica. Mlaznice za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom. Nadglavni se tuš hansgrohe Raindance E s diskom za raspršivanje veličine 40×40 centimetara neprimjetno stapa sa stropom, pružajući time osjećaj blagotvornog kišnog rominjanja.

Cijev tuša kombinira impozantan nadglavni tuš, plosnati držač tuša i termostat u impresivnu cjelinu te dolazi u dvije duljine za više instalacijskih mogućnosti.
Mnoge komponente raspona tuševa Raindance E nude brojne mogućnosti za raspored izvan tuš kabine, olakšavajući time ispunjavanje individualnih želja kupaca. U situacijama u kojima je jedini izvor vode prilagodljivi ručni tuš, set za tuširanje Unica E, s ravnom tuš-konzolom, kliznim držačem i odgovarajućom posudom za sapun, elegantno je rješenje.

Puristički dizajn hansgrohe Raindance E tuševa idealno se podudara s novim rasponom miješalica hansgrohe Metropol, setovima hansgrohe ShowerSelect i hansgrohe ShowerTablets ili novom kontrolom tuširanja hansgrohe RainSelect.

Na rang listi „Međunarodnog foruma dizajna (iF)“, a u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn, grupa Hansgrohe je s robnim markama AXOR i hansgrohe trenutno pozicionirana na visokom 6. mjestu. Tvrtka iz Schiltacha, specijalizirana za sanitarnu opremu, visoku je pozicioniranost među 2.000 kompanija osigurala s 1.040 bodova, čime je nadmašila brojne svjetski poznate marke poput Audija, BMW-a i Applea te ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.

Komentari

komentar