NOVI SPOT ZDRAVKA ČOLIĆA „NIČEG NIJE BILO IZMEĐU NAS”Pjesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Novi spot predstavljen je danas na službenom Youtube kanalu Zdravka Čolića.

Pogledajte! https://www.youtube.com/watch?v=l6_epvGOdro

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme „Ničeg nije bilo između nas“ napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović a aranžman Nikša Bratoš ,

„Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti.”- kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

„Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot  i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje“- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić održat će koncerte  u Zagrebu  Arena (20.10.), Tuzli Dvorana Mejdan (3.11.) i  Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.11).

Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada, i uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

Komentari

komentar