PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAGNa današnjem druženju s novinarima u Stella Baru & Restoranu Vip u Zagrebu predstavljen je Party nights, glazbeni program ovogodišnjeg izdanja Plava laguna Croatia Opena Umag. Mnogobrojne domaće i strane glazbene zvijezde koje će tijekom desetodnevnog programa rasplesati Dance Arenu najavio je predsjednik organizacijskog odbora turnira Ronald Korotaj. Predstavljanju je nazočio i partner turnira, predsjednik Uprave Triglav osiguranja Marin Matijaca, kao i Petar Grašo i Jelena Rozga, zvijezde ovogodišnjeg party programa.
„Plava Laguna Croatia Open Umag jedan je od najposjećenijih evenata u Hrvatskoj i regiji, a glazbeni program njegov je sastavni dio. Ove će godine nastupiti najpopularniji regionalni pjevači, ali i svjetski poznati DJ-evi. Trudimo se programom zadovoljiti sve glazbene ukuse te pozivam sve da dođu u Umagu i ne propuste najbolji ljetni party ove sezone na Jadranu“, rekao je Ronald Korotaj, predsjednik Organizacijskog odbora turnira.
Dodao je kako i u ovom zabavnom djelu programa turnir može uvijek računati na podršku partnera kao što je Triglav osiguranje, a tim se povodom obratio i Marin Matijaca, predsjednik Uprave Triglav osiguranja: „Iznimno nam je drago što smo i ove godine dio velike ATP priče. Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje, pred nama je još jedan zasigurno nezaboravni turnir. I ove ćemo godine posjetiteljima osigurati jedinstvene doživljaje kroz razne dnevne aktivacije i još mnoga iznenađenja.
Već 29. godinu za redom ATP Umag uspješno spaja sport i zabavu, a ovogodišnji zabavni program započet će 14. srpnja spektakularnim koncertom Petra Graše uz njegove najpoznatije hitove.
Radujem se koncertu u Umagu, svirao sam na turniru prije 20-tak godina i sjećam se da je bilo fantastično. Već dobivam mnogo upita od mojih fanova i siguran sam da će odaziv biti odličan. Spremamo program koji je presjek hitova koji su ovih 20 godina obilježili neke trenutke mog života i života moje publike. Bit će to greatest hits night“, rekao je Petar Grašo.
Dance Arenu će 15. srpnja rasplesati i poznata slovenska grupa Mambo Kings, a dan kasnije na istu pozornicu popet će se legendarni hrvatski bend Prljavo Kazalište. Do dugo u noć 17. srpnja publiku će zabavljati Jelena Rozga i Željko Samardžić.
Prije dvije godine održala sam koncert na turniru i ostao mi je u jako lijepom sjećanju, tako da se ovogodišnjem koncertu veselim još više. Sigurna sam da će biti odličan, da ćemo se svi sjajno zabaviti, ja ću svakako dati sve od sebe da tako bude, a nadam se da ću ovaj put nakon koncerta i ostati malo duže na turniru“, izjavila je Jelena Rozga.
Osim najpopularnijih regionalnih izvođača, turnir je osigurao zavidan glazbeni repertoar i za ljubitelje elektronske glazbe, koji će moći uživati u izvedbama svjetskih izvođača. Prvi će 18. srpnja nastupiti popularni australski DJ Timmy Trumpet čiji će fantastični miks zasigurno osvojiti posjetitelje, dok je dan kasnije pozornica rezervirana za DJ Quintina. U petak 20. srpnja nastupit će Michael Feiner, švedski DJ i član slavnog Swedish House Mafia sastava. U subotu, 21. srpnja, stage će preuzeti talijanski izvođač Rudeejay i poznati švicarski DJ Mike Candys, a posljednja večer turnira, 22. srpnja, rezervirana je za istarskog glazbenika Gorana Griffa, koji će sa svojim Zucchero tribute bendom zatvoriti Plava laguna Croatia Open Umag .
Više informacija o cjelokupnom programu pronađite na službenoj stranici turnira .

Komentari

komentar