PRAZNICI BEZ MOBITELA? DA, MOGUĆE JEViše od 80 posto djece živi u kući s pet ili više elektroničkih uređaja, sve više djece prvi puta vlastiti mobitel dobiju još u vrtićkoj dobi, a već i dvogodišnjaci svakodnevno koriste mobitele i tablete. Stoga ne čudi što je bijeg u virtualni svijet postao omiljenija zabava od klasičnih igara kakve smo nekada poznavali. No ne mora biti tako! Naime, djeci, slažu se stručnjaci, treba samo ponuditi kvalitetan sadržaj i tako ih animirati, baš kako su to za nadolazeće uskrsne blagdane i Praznik rada isplanirali u Termama Tuhelj.

Je li vaše dijete više sportski ili umjetnički tip? Svejedno, jer Proljetna Art & Spa avantura uključuje i jedno i drugo. Program Budi fit, koji će se održavati svakodnevno, idealna je prilika da od malih nogu djeca usvoje zdrave navike. Zašto je dobro vježbati, kako uz malo mašte i kreativnosti pripremiti zdrave, a ukusne obroke, klinci će saznati na treninzima uz bazene i na radionicama zdrave hrane. Crtanje raznim tehnikama, modeliranje, izrada suvenira…, možda u mališanima probudi i umjetnički talent. Za nešto stariju djecu, koja već pokazuju interes za beauty i spa rituale, tu je bogata ponuda raznih tretmana i masaža prilagođena svim uzrastima.

Kreativne radionice, aquaerobic, noćno kupanje, filmske večeri, brojne nagradne igre, disco program, razne predstave, ali i tradicionalna potraga za pisanicama…, samo su mali dio bogatog programa Proljetne Art & Spa avanture koju od 19. travnja do 5. svibnja, pripremaju Terme Tuhelj. Nova atrakcija na Vodenom planetu, vjedro s prskalicama, postavljeno u grijanom dječjem bazenu na vanjskom kupalištu, svakako će dodatno oduševiti najmlađe posjetitelje koje je već osvojio Vodeni grad s prskalicama i adrenalinskim toboganima, vodena zmija i zatvoreni Black Hole tobogan.

Uskoro se otvara i novi dječji vodeni planet na vanjskom kupalištu koji će biti postavljen u grijanom vanjskom bazenu tako da će djeca moći uživati u vodenim atrakcijama čak i u proljetnom periodu. Tobogani, prskalice, kantice s vodom koja prsta, a sve pod budnim okom našeg Tuhija.

Proljetne Art & Spa avantura prilika je da se cijela obitelj opusti, ali i da kvalitetno provedu zajedničko vrijeme. Tradicionalna zagorska kuhinja razmazit će vaša nepca, a ni uobičajeni „dekor“ uskrsnih blagdan neće izostati.

Iskoristite sve pogodnosti All Inclusive light paketa s gratis boravkom za dvoje djece, a više informacija potražite na www.terme-tuhelj.hr.

Komentari

komentar