PROBUDITE PROLJEĆE S NOVOM AMWAY ARTISTRY™ CANDY BOX KOLEKCIJOMZadovoljstvo nam je predstaviti Amway ARTISTRY Candy Box limitiranu kolekciju sa zabavnim bojama kako biste isprobali svaku paletu. Otvorite sve privlačne, raznobojne kombinacije nijansi u Amway ARTISTRY Candy Box kolekciji i razmazite se sa svjetlucavim sjenilima za oči, trobojnim svjetlećim sjajilom za usne te plavom i bijelom olovkom za oči.

Nadahnuta poslasticama, kolekcija također uvodi novo Amway ARTISTRY pakiranje koje omogućuje miješanje i prilagođavanje pojedinačnih nijansi za obraze i oči kako bi osmislile svoju savršenu paletu nijansi; a zatim pomiješale ili stvorile potpuno novi asortiman. Nijanse se mogu koristiti pojedinačno ili pomiješane pomoću Amway ARTISTRY Kompleta od 7 kistova kako biste dobili jedinstveni izgled. Sjajno pakiranje s kopčom za zatvaranje olakšava nošenje svim ženama koje žive u pokretu.

U trendu sa svjetskim kolekcijama dekorativne kozmetike za proljeće, limitirana kolekcija Amway ARTISTRY Candy Box kolekcija dekorativne kozmetike za proljeće 2018. predstavlja privlačne i primamljive boje za postizanje blistavijeg izgleda“, rekao je Rick DiCecca, službeni Artistry vizažist. “Prilagodljivi dizajn palete sjenila za oči, trobojnih ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Svjetlećih sjajila za usne i izražajnih olovaka za oči čini vas atraktivnom s jedinstvenim izgledom.”

Komentari

komentar