PUT DO GLATKE I ZATEGNUTE KOŽE NIKAD NIJE BIO LAKŠIIako nam se tako ne čini jer smo samo nedavno slavili ulazak u novu godinu, ali ljeto je na putu i bit će tu prije nego se okrenemo. Ubrzo ćemo slojeve zimske odjeće zamijeniti oskudnijim odjevnim predmetima koji ne opraštaju nedostatke. Sve naše loše navike, zanemarivanje kože (premalo kretanja, izbjegavanje vježbanja, loša prehrana) nemilosrdno će prokazati sunčeve zrake. No, nije sve tako crno. Dapače, nije uopće crno jer žene kao svaki pravi superheroj u svojoj borbi imaju pouzdanog pomoćnika. Svima njima NIVEA pomaže kako bi na vrijeme pripremile svoja tijela s novom, poboljšanom Q10 linijom proizvoda za njegu tijela.

Proizvodi iz već poznate NIVEA Q10 linije za njegu tijela sadrže koži srodan koenzim Q10 koji se prirodno nalazi u našoj koži. No, njegova razina se smanjuje kako starimo, a uslijed toga stanice gube svoju sposobnost regeneracije i zaštite. Zato već poznata formula NIVEA Q10 Firming mlijeka i losiona za tijela od sad u sebi kombinira dva moćna antioksidansa – Q10 i Vitamin C.

Zahvaljujući tome, nova formula učinkovito smanjuje oksidativni stres iz okoliša, a vitamin C u kombinaciji s koenzimom Q10 pomaže u zaštiti stanica i strukture kože. Nove formule poboljšavaju elastičnost kože, pokazuju vidljive rezultate već za deset dana. Koža izgleda zamjetno ljepše, čvršće i glatko.

Osvježavajući val mentola za umorne noge
Bol u nogama problem je većine ljudi, a ovu bol najčešće ignoriramo pripisujući je dugom sjedenju, stajanju, previše ili premalo vježbe. Baš za njih je NIVEA predstavlja i novi NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs losion, posebno osmišljen za teške i umorne noge kao rješenje za čest problem žena. Formula sadrži koži srodan koenzim Q10 i mentol. Umorne noge će u trenutku biti osvježene, a koža čvršća za samo deset dana.

Osjećaj težine u nogama je zajednički problem velikom broju žena”, objašnjava Sabine Schulz. “Savjetujemo da kružnim potezima i nešto snažnijim pritiskom umasirate NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs losion na svoje listove. Masaža je dobra metoda jer opušta noge, a istovremeno učvršćuje kožu.”

S linijom proizvoda za njegu tijela NIVEA Q10, svaka žena se može osjećati dovoljno samopouzdano da pokaže svoje prekrasno, čvrste noge ovog ljeta.

NOVO: NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs losion
Nova formula je obogaćena koenzimom Q10 i mentolom, za trenutno osvježenje nogu i vidljivo čvršću kožu u deset dana – brzo upijajući losion intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

NIVEA Q10 Firming losion za tijelo
Poboljšana formula sa snažnim antioksidansom Q10 i vitaminom C učvršćuje kožu i poboljšava njenu elastičnost u samo deset dana – brzo upijajući losion intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

NIVEA Q10 Firming mlijeko za tijelo
Poboljšana formula sa snažnim antioksidansom Q10 i vitaminom C učvršćuje kožu i poboljšava njenu elastičnost u samo deset dana –  hranjivo mlijeko za tijelo intenzivno hidratizira kožu 48 sati.

Komentari

komentar