PUTUJTE S REVOLUCIONARNIM GO CARPISA “AIR CLEAN” KOFEROMNova kolekcija GO Carpisa  kofera opremljena je TheBreath® tkaninom koja sadrži baktericidna, anti-plijesni i anti-mirisna svojstva

Ključan dio svakog putovanja, svakako je kvalitetan i praktičan kofer, a Carpisa je u novoj  kolekciji napravila revolucionarni iskorak, izbacivši na tržište “Air clean” kofere opremljene TheBreath® tkaninom, patentiranom od strane Anemotech-a.

Riječ je o novom višeslojnom vlaknu koje smanjuje i apsorbira štetne tvari koji se prenose zrakom. Tkanina se sastoji od dva vanjska sloja u vodonepropusnoj tkanini – koja ima baktericidna, anti-plijesni, anti-mirisna svojstva uz još jedan međusloj karbonskih vlakana koji se aktivira nanomolekulama koje odvajaju, zadržavaju i razgrađuju mikro čestice koje zagađuju okoliš u atmosferi.

Tkanina TheBreath® tvrtke Anemotech traje 12 mjeseci, a zahvaljujući vanjskom i unutrašnjem džepu u koji se umeće, jednostavno ju je zamijeniti i tako nastaviti držati zrak u kovčegu i oko njega čistim.

Komentari

komentar