SADA MOŽETE PARKIRATI BRŽE I POVOLJNIJESvim vozačicama i vozačima život će olakšati nova besplatna aplikacija PayDo kojom se sada parkirati može brže i jednostavnije, a parking plaćati još povoljnije. Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, pravi je parking pomoćnik aktivan u čak 24 hrvatska grada. Među njima su popularne turističke destinacije Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice, Vodnjan, Rab, Korčula i Orebić. Dostupna je i u Bjelovaru, Osijeku, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Ogulinu, Đakovu i Vukovaru. Aplikacija ne koristi SMS protokol zbog čega se na ovaj način ne plaćaju troškovi mobilnih operatera, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

No, kako bi vas dodatno razveselili trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike MasterCard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Podsjetimo, u Europi preko 90% potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Među njima, čak 57% Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali dok 22% već koristi mobilno plaćanje. Aplikacija PayDo koja korisnicima omogućuje da isti zaslon koji ne ispuštaju iz ruku mogu koristiti i za plaćanje, doista je jednostavno, praktično i logično rješenje.

Aplikacija PayDo dostupna je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

 

Komentari

komentar