SMANJITE BORE I LICU VRATITE MLADENAČKI IZGLEDSve žene se žele osjećati dobro u svojoj koži i žele da ona odražava energiju koju osjećaju u sebi, a ne njihove godine. Činjenica je kako starenje kože ne možemo zaustaviti, ali možemo ga barem malo usporiti i odgoditi.

Kako godine prolaze, naša koža proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline, pa uslijed toga gubi volumen i javljaju se bore i borice. Stoga je upravo održavanje razine hijaluronske kiseline ključ zaustavljanja starenja kože. Sve formule CELLular linije za njegu kože sadrže hijaluronsku kiselinu i pojačivač kolagena, a isti djeluju na staničnoj razini i podupiru one dijelove kože koji su skloni opuštanju te je učvršćuju i vraćaju joj elastičnost.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlice i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevna njega uspješno pomažu ženama od svojeg lansiranja 2016, a od sada je ona nadopunjena NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom.
NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega je pravo rješenje kako nadoknaditi gubitak volumena kože lica koji je povezan sa starenjem. Snažna formula ove linije s hijaluronskom kiselinom i pojačivačem kolagena ublažuje trag godina na licu – obnavlja volumen, čvrstoću i elastičnost kože iznutra. Svakodnevno korištenje predstavlja prirodni način oblikovanja lica.

Nova NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega intenzivno hrani kožu tijekom noći, kad se ona i najbolje obnavlja. Formula koži daje dodatnu “injekciju” hidratacije i time potpomaže sposobnost kože da poveća svoj volumen. Rezultat je svježa, hidratizirana koža ujutro, zategnutije crte lica te čvršći vrat i dekolte.
Za optimalne rezultate savjetuje se korištenje NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevne njege u kombinaciji s NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlicama svakodnevno.

Komentari

komentar