UNIKATNE KREACIJE INSPIRIRANE REVIJOM NA BARBIE LUTKAMAVelikom samostalnom revijom u Guvernerovoj palači nastavila se suradnja najpoznatije modno osviještene lutke Barbie i istaknutog hrvatskog dizajnera, Juraja Zigmana.

Barbie svoji modnim izričajem i svojim stilovima već gotovo šest desetljeća nadahnjuje djevojčice u kreativnim igrama i stiliziranju. Ona je najpoznatija modna lutkica i vrlo često sudjeluje na modnim spektaklima svjetski poznatih dizajnerskih kuća. U ovoj modnoj bajci u izvedbi jedinstvenog Zigmana, Barbie je imala vrlo posebnu modnu ulogu.

Barbie by Zigman kreacije
U ovoj su suradnji Barbie i Zigman modnu povezanost dodatno oplemenili humanitarnom notom. Na spektakularnoj modnoj reviji Zigman je predstavio šest unikatnih kreacija inspiriranih revijom na Barbie lutkama.

Glamurozne kreacije donose bajkovito blještavilo uz nenadmašnu kreativnost i finoću svakog šava predivnih haljina.

Osim modnih kreacija Zigman je Barbie lutkama osmislio i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju cijelu priču, baš kao što je upotpunio i svoje kreacije na modnoj reviji.

Ove unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavati će se u humanitarne svrhe. Prikupljena sredstva donirat će se Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Barbie photo booth
Svi sretnici s ulaznicom za ovaj modni spektakl imali su jedinstvenu priliku fotografirati se u Barbie kutiji i zabaviti se pretvaranjem da su Barbie ili Ken u prirodnoj veličini.

U opuštenoj atmosferi nastale su mnoge zanimljive fotografije. Zabavno poziranje nisu propustile mnoge zvijezde:  Belma Džomba, Ana Radišić, Maja Uremović, Viktorija Rađa, Alka Vuica i Juraj Zigman… A na vama je da prosudite sami tko je bio najuvjerljivija Barbie lutka ili Ken.

Juraj Zigman kreira jedinstveno. A Barbie svima poručuje: uz Barbie budi što želiš!

 

 

Komentari

komentar