DOMAĆI GASTRO UŽITCI U NOVOM AMBIJENTUNova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu. Brenner Grill & Restaurant smješten je na Zagrebačkoj cesti 194. Interijer ovog prostora namijenjen je cijeloj obitelji ili pak prijateljskim druženjima.

Materijali koji su korišteni u uređenju ovog toplog mjesta, koje se prostire na 200m2 unutarnjeg prostora te terase od 400m2, su drvo, kamen i metal. Zanimljivo je da je velika većina drvene konstrukcije koja je korištena u uređenju iz stare zagorske hiže koja je morala biti razmontirana.

Duh davnih zabava, recepata naših baka, druženja i pjesme osjeća se u ovom novom prostoru. Meni je sastavljen od najboljih recepata kad su roštilj i domaća hrana u pitanju. Chef Tomo Čizmić godinama je bio zadužen za kuhinju restorana Lido, a u novom Brenneru spaja tradiciju i elemente najnovijih svjetskih trendova. Porijeklo namirnica ovdje je u prvom planu, pa je tako velika većina iz okolnih OPG-ova.

Detalji poput velikih lustera ili mentalnih konstrukcija ovom prostoru daju dodatni šarm. Dnevni ritam koji obiluje ponudom domaćih jela, za čas se pretvara u večer ispunjenu vrhunskim delicijama koje nas u spoju s glazbenim sadržajima vode na jedno nezaboravno putovanje. Zanimljiv dio ovog novog prostora su i velika terasa te dječje igralište koja će nas okupljati u nadolazećim proljetnim i ljetnim danima.

Komentari

komentar