HBO PREMIUM UKLJUČEN U OPTIMA TELEKOM PAKETEOptima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata.

Ljubitelji popularnih serija, holivudskih blockbustera, filmova europske produkcije i nezavisnih studija te najljepših crtića, ovog proljeća dolaze na svoje. Optima Telekom je u svoje trio i duo pakete s televizijom uključio HBO Premium televizijski paket koji donosi pregršt dobre zabave za cijelu obitelj i to bez reklama i s hrvatskim titlovima.

HBO Premium televizijski paket uključuje pet vrhunska filmska TV kanala: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax i Cinemax 2, HBO On Demand videoteku s više od 5.800 sati vrhunskog sadržaja i HBO GO uslugu, za uživanje u hit serijama i filmovima na tabletu.

Za korištenje HBO GO usluge iz HBO Premium paketa, u sklopu promocije Optima Telekom nudi i tablet za samo 1 kunu, bez plaćanja dodatnih rata.

Optima trio paketi s neograničenim internetom do 60 Mbps, neograničenim pozivima, više od 100 radijskih i televizijskih programa u osnovnom paketu te HBO Premium televizijskim paketom dostupni su već od 252 kune mjesečno. Tablet za 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata, dostupan je uz sve duo i trio pakete.

Promocija traje do 31. svibnja 2019.

Komentari

komentar