ISPROBAJ I ODVEZI SVOJ OMILJENI OPEL MODELS proljećem su stigli sunčani dani koji pozivaju na boravak u prirodi, jednodnevne izlete i vikend putovanja. No, kako bi bezbrižno uživali u vožnji do odredišta, važno je imati siguran i pouzdan automobil. Razmišljate li o kupnji novog limenog ljubimca za odlazak u proljetne avanture, već sada istražite bogatu ponudu i odlične pogodnosti PSC salona.

Naime, povodom 120 godina Opel modela u svim PSC centrima diljem zemlje aktualne su posebne ponude za kupnju novih vozila. Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio pogodnosti koje se ostvaruju pri kupnji ovih dokazano kvalitetnih njemačkih vozila.

U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC centara možete birati između više od 300 Opel modela. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji, omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. ‘Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model’, poručuju iz PSC-a te dodaju: ‘Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo – novog suputnika koji će Vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima’.

Tijekom slavlja povodom 120 godina Opela u šest hrvatskih PSC poslovnica pristiglo je mnoštvo novih modela, a najpopularniji među njima, Opel Corsa s troja vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 971 kuna. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kuna – predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar OPEL ponude PSC centara. Također, nudi se i Crossland X – mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, i to po cijeni od 129.900 kuna.

Velike uštede u rasponu od 18.000 do čak  47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima se nalaze i najprodavanije OPEL limuzine, Astra s petero vrata i Astra Sedan, luksuzna sportsko – poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model – Mokka X.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirane su akcije ‘Staro za novo’ i ‘Rabljeno za manje rabljeno’. Navedene akcije uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila, a vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Požurite i ostvarite uštede kod ovlaštenih Opel partnera! Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr

 

Komentari

komentar