KARTA ZA LJUBLJENJEZanima vas koje je najljepše mjesto za poljubac na Rivijeri Crikvenica?
Otkrit ćemo vam tajnu: riječ je o 10 romantičnih lokacija, koje su nedavno i obilježene simpatičnim oznakama “This is a Good Kiss Spot”, a dobile su svoje mjesto i na posebno pripremljenoj i otisnutoj “Karti za ljubljenje”.
Oznake su dio romantičnog pokreta, koji je cijelim svijetom proširio čarobnu poruku ljubavi. Originalnu ideju pod nazivom “This is a Good Kiss Spot” razvila je umjetnička skupina “0707″ iz Italije, a vrlo brzo je prerasla u pravi pokret, osvojila srca milijuna ljudi i zaživjela na ulicama brojnih svjetskih gradova.
Svako četiri mjesta rivijere, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce, ima nekoliko lokacija, a posebne su po tome što baš svaka od njih ima originalno ime. Potražite našu “Prvu” na Veloj paladi i “Vječnu” na gradini Badanj u Crikvenici, prošetajte se do “Jedinstvene” u dramaljskoj lučici Pazdehova i “Neponovljive” pokraj tunere u Jadranovu. Uživajte na “Slatkoj”, “Savršenoj” ili “Tajanstvenoj”, smijte se i zabavite s vašim voljenima na “Zaigranoj”, “Moćnoj” i “Jedinoj”!

Komentari

komentar