LJETNI FAVORITI IZ NOVE STEFANEL KOLEKCIJETalijanski modni brend Stefanel obožavateljicama mode poznat je po vrhunskom dizajnu koji je u savršenoj ravnoteži s kvalitetnim materijalima. Poznata splitska glumica Ana Gruica Uglešić ne krije kako je i sama ljubiteljica ženstvenih odjevnih komada iz Stefanela te se dolaskom toplijih, sunčanih dana odlučila počastiti komadima iz nove proljetno-ljetne kolekcije.

Nova proljetno-ljetna kolekcija odiše ženstvenošću te jednostavnošću s notom luksuza prilagođena djevojkama i ženama svih dobnih skupina koje ovo ljeto dodatno žele naglasiti vlastiti minimalistički stil s dozom urbanosti.

Ana je poznata kao ljubiteljica elegancije i minimalizma te je iz nove kolekcije odabrala komplet koji se sastoji od majice i suknje u zemljanim tonovima idealnim uz zlatni nakit. Provjeren recept za blistav ljetni izgled uz preplanulu put je minimalistički make-up i bijela odjeća, stoga je i sama glumica posegnula za ljetnom dobitnom kombinacijom – bijelom polu-prozirnom majicom te bijelim širokim hlačama koje su prigodne za dnevni i večernji izlazak. Od ostalih Stefanel komada koji se mogu pronaći u Aninom ljetnom ormaru su lepršava haljina kojom dominiraju šareni tonovi od narančastih do plavih nijansi te crne elegantne capri hlače u kombinaciji s bijelom majicom širokih rukava.

Modni brend Stefanel već desetljećima štuje sofisticirani ženstveni izgled, a ovo ljeto vodi se načelom kako je elegancija ključ dobrog modnog stila. Ovosezonska kolekcija obiluje atraktivnim lepršavim haljinama, multifunkcionalnim kompletima te majicama i hlačama koje se mogu kombinirati za sve prigode.

Odjevni komadi nove kolekcije mogu se kupiti na prodajnom mjestu Stefanela u Splitu, na adresi Put Brodarice 6.

 

Komentari

komentar