MODNA KOLEKCIJA ZA ČETVERONOŽNE LJUBIMCENekada davno u dalekoj galaksiji… Niti je davno, niti u dalekoj galaksiji, nego sada i ovdje! Poznati regionalni brand odjeće i modnih dodataka za pse Maza dogwear predstavlja novu kolekciju kojoj se neće radovati samo ljubimci, nego i njihovi vlasnici.

Legendarna Star Wars saga te niske i promjenjive jesenske temperature, inspirirali su dizajnericu Milicu Savić da osmisli još jednu neodoljivu kolekciju za pse, ali ovoga puta i njihove vlasnike. Najnovija kolekcija pod nazivom „May the force be with you“ posebna je modna poslastica za ljubitelje Sile i Stormtroopera, baš kao što je i Maza, mopsica po kojoj je brend i dobio ime.
„Svi se volimo lijepo, ali i udobno odjenuti pa zašto ne bi i naši psi? Nova kolekcija sastoji se od dukserica za sve članove obitelji – od malih i velikih, na dvije i četiri noge. May the force be with you, and your dog“, poručuje dizajnerica Milica Savić.

Pamučne dukserice dostupne su u nekoliko različitih boja, a s obzirom da se svaki komad odjeće izrađuje i šiva ručno, odjeća se može i personalizirati pa tako možete nositi komad odjeće s motivima dragim vama i vašem psu. Dizajnerica je mislila i na sigurnost vlasnika i ljubimaca prilikom noćnih šetnji pa je tako na leđima svakog odjevnog komada utisnuta nova Maza dogwear reflektirajuća naljepnica kako bi bili sigurni da ste primijećeni od znatiželjnih prolaznika, ali i od strane vozača.

Brand Maza dogwear nastao je prije pet godina iz dizajneričine osobne potrebe za kvalitetom, a ujedno i modernom, trendy odjećom i dodatcima za njezine pse. Uslijedilo je niz odličnih kolekcija koje prate sve modne novitete. Uz posljednju kolekciju inspiriranu dalekom galaksijom, u ponudi branda nalaze se i jedinstveni, ručno rađeni proizvodi poput hoodica, jaknica, marami, čarapa za pse, svečanih dodatak te ogrlica i privjesaka.

Više informacija potražite na Facebook i Instagram stranici te službenoj internetskoj stranici gdje već možete naručiti komade iz nove kolekcije.

Komentari

komentar