OPUŠTAJUĆI DNEVNI RITUAL ZA BARŠUNASTO GLATKU KOŽUSvi imamo svoje rituale bez kojih ne možemo zamisliti početak dana. Nekome jutro ne započinje bez svježe limunade, drugome pak dan kreće meditacijom. No, svi ćemo se složiti da nema ljepšeg od opuštajućeg tuširanja koje će nas nježno razbuditi i pripremiti za nove radne pobjede.

Nakon omiljene jutarnje rutine, koži je potrebna dodatna doza vlage. NIVEA linija uljnih losiona zadovoljit će njene potrebe i donosi nove užitke za vaša osjetila. Zaljubite se u nove mirisne senzacije NIVEA uljnog losiona Coconut & Monoi Oil te novih NIVEA souffléa za tijelo koji omogućuju vašoj koži čarobni trenutak za opuštanje. Istovremeno pružaju dubinsku hidrataciju bez osjećaja masnoće na koži te čine kožu baršunasto mekom tijekom cijelog dana.

Iskusite pravu tropsku avanturu uz NIVEA Coconut & Monoi Oil uljni losion koji se trenutno upija u kožu te ju čini glatkom i podatnom. Čarobni miris kokosa razbudit će vaša osjetila dok će se formula s luksuznim Monoi uljem pobrinuti za 24 sata dubinske hidratacije bez masnih tragova.

Zašto ne biste svojoj koži priuštili poseban tretman njege za početak i kraj svakog dana? Prepustite se neusporedivom osjećaju dubinske hidratacije uz nove NIVEA soufflée za tijelo i uživajte u nemasnoj formuli koja se trenutno upija u kožu.

Tropski miris kokosa i osjećaj baršunaste kože uz novi NIVEA Coconut & Monoi Oil soufflé za tijelo potpuno će vas zavesti. Nježno umasirajte kremastu formulu obogaćenu luksuznim perlicama i raskošnim Monoi uljem te ugodite svojoj koži i osjetilima.

Osjetite čaroliju japanskog vrta uz NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil soufflé za tijelo. Razbudite svoja osjetila i uživajte u opojnom mirisu trešnjina cvijeta. Nemasna formula s raskošnim Monoi uljem i luksuznim uljnim perlicama topi se na vašoj koži, čini ju baršunasto mekom i pruža joj dubinsku hidrataciju.

Od travnja 2019. u dm prodavaonicama.
NIVEA Coconut & Monoi Oil uljni losion 400 ml – preporučena mpc 41,60 kuna
NIVEA Coconut & Monoi Oil soufflé za tijelo 200 ml – preporučena mpc 39,50 kuna
NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil soufflé za tijelo 200 ml – preporučena mpc 39,50 kuna

 

Komentari

komentar