TRI BLOGERICE LE BEAUTY MANSIONAMi smo Pula City Mall - diktator modnih trendova u gradu, brinemo o svojim kupcima i modnim poklonicima, želimo da se uvijek osjećaju zadovoljno i izgledaju lijepo!

Danas je blog postao najčitaniji i najreferentniji modni žurnal, blogovi akumuliraju trendove, a blogeri uživaju status božanstava. Oni sugeriraju što se nosi, a što ide na tavan ili dno ormara.  Svi mi posjedujemo i njegujemo osobni stil, ali često nam je potreban dobar savjet ili smjernica sa strane. Stoga smo otvorili službeni fashion blog Pula City Malla – nezaobilazan savjetnik i pomoć u pronalasku savršenog outfita!

S ponosom predstavljamo čak 3 blogerice – zaljubljenice u modu okupljene u Le Beauty Mansion timu. Ekipa se sastoji od modnog bloggera, beauty bloggera i fotografa. Valentina Štokavac, Maira Rumac i Ana Bolobicchio dobro su poznata i etablirana imena domaće i svjetske modne scene sa iskustvom i radom na prestižnim modnim manifestacijama.

One su:

Valentina Štokovac je djevojka koja djeluje pod imenom Le Beauty Mansion te stvara svoj vlastiti hram ljepote, virtualni (ali i stvarni) prostor gdje je svaka od djevojka dobrodošla.
Uz završeni fakultet kulturologije (novinarstva) završila je španjolsku akademiju Cazcarra i dobila zvanje makeup artista. Uz veliku ljubav prema makeupu (ali i novinarskoj makeup kritici) završila je školu za modnog fotografa kako na snimanjima mogla zaista razumjeti ono što se od nje ( i njezinog opisa posla) traži.

Dio je službenog makeup tima Cro a Portera, službeni vizažist modne agencije Tijara, drži kratke „makeup edukacije „ na TV Istri , šminkala je modele na mnogobrojnim revijama i snimanjima od Britanskog Top Modela pa do revije Matije Vujice, Xenije Design, Marine Jerant, Zigmana, Twinsa, Envy Rooma, Hippy Gardena, Ivane Tomić, showroom Antonele i mnogobrojnih drugih. Imala je sreću raditi s vrlo kvalitetnim ljudima te su se neki njezini radovi objavili, osim u Hrvatskoj, u Los Angelesu, New Yorku, Poljskoj, Rusiji i Španjolskoj.

Osnivačica je portala Le Beauty Mansion i jedna od tri službene blogerice Pula City Malla. Ali prije svega, Valentina je djevojka koja se ne boji izazova i svaki novi pothvat gleda kao novo iskustvo i motivaciju kako bi istražila nove beauty proizvode i vlastito mogućnosti, dijeleći svoje iskustvo sa svakim pojedinačno. Valentina će zaokružiti modnu priču i začiniti modnu kombinaciju najnovijim make-up trendovima.

 

Maira Rumac je 26-godišnja je djevojka zaljubljena u modu i fotografiju. Iako po struci prvostupnik međunarodnog poslovanja, ljubav prema modi i digitalnom marketingu odvela ju je u drugom smjeru. Iza sebe ima iskustvo voditelja marketinga i suradnje s hrvatskim modnim dizajnerima. Uz fakultet, završila je i nekoliko tečajeva: Google-ov tečaj digitalnog marketinga, grafički dizajn i osnove fotografije na Shaw Academy te event management kroz Edusplash platformu.
Ljubav prema marketingu, modi i fotografiji dovela ju je do prilike da radi ono što voli: postala je modni blogger i kolumnist za Le Beauty Mansion portal te je jedna od modnih blogerica Pula City Mall-a.
Kao veliki kreativac, obožavatelj je DIY projekata te uskoro planira krenuti u dizajnerske vode.
Njezin životni moto: Svaki dan budi najbolja verzija sebe.

 

Cijelu će modnu priču zabilježiti fotografkinja Ana Bolobicchio koja iza sebe već ima suradnju s modnim agencijama i modelima u Hrvatskoj i izvan nje. Ana Bolobicchio je djevojka rođena u Puli, prvostupnica fizike i stilistica uređenja unutarnjih prostora, 2013.godine na poklon dobiva svoj prvi fotoaparat I simbolično ga naziva Bogdan. Odonda, samoukim napretkom dolazi do svojih prvih samostalnih izložba fotografija, pohađa brojne fotografske tečajeve I shvaća da joj fashion fotografija od svih možda ipak predstavlja najvise uzbuđenja, raznolikosti I veselja. Prošlih je godinu dana provela na dalekom Novom Zelandu, fotografirajući prekrasnu prirodu, vjenčanja I – naravno – modne fotografije za jednu tvrtku koja se bavi promoviranjem mladih glumačkih I high fashion talenata/modela.

Otkako se vratila u Hrvatsku, postala je dio Le Beauty Mansion tima, u kojem je fotografkinja I event/wedding blogerica, jedna je od tri službene fashion blogerice Pula City Malla te uskoro planira vidjeti jednu od svojih fotografija na jumbo plakatima po cijeloj Hrvatskoj.

Udobno se smjestite jer uskoro započinje jedna zanimljiva fashion priča.  Pratite naš web i naše društvene mreže i budite  u toku s najnovijim beauty i fashion trendovima.

Komentari

komentar