U GRADU SVETOG NIKOLE STOTINE MALIŠANA ISPRATILO SVOG ZAŠTITNIKAStotine mališana ispratilo je Svetog Nikolu u čijem su čarobnom gradu u igri i veselju uživali čak dva dana. Zajedno su obećali kako će sljedeće godine biti još vrijedniji i bolji, a sve kako bi se njihov omiljeni zaštitnik i bajkoviti grad iz snova ponovo vratili u još ljepšem ruhu, s novim čarolijama i avanturama.
Posljednji dan dječje predbožićne bajke obilježio je dolazak igrača GNK Dinama Maria Šituma i Mislava Oršića koji su razveselili brojna srca velikih i malih.
S najhrabrijima zaigrali su i nogomet te im pokazali nekoliko osobnih trikova koji im pomažu u utakmicama s najtežim protivnicima. Na nogometnu igru izazvali su i samog Svetog Nikolu, a zabavno druženje završilo je veselim fotografijama i novim nezaboravnim uspomenama.

Gradu Svetog Nikole ove je godine ugostio stotine djece i bogatim edukativno – zabavnim programom ispunjenim raznim radionicama i zabavnim aktivnostima razveselio brojne posjetitelje.
U veselim sadržajima uživali su televizijska voditeljica i urednica Ljiljana Vinković, glumica Ana Begić, glazbenik Luka Nižetić, proslavljeni rukometaš Igor Vori, bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, dizajnerica interijera i bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh te voditeljica Hana Tabaković.
Poznate mame i kćeri Antonija Stupar Jurkin i Paola, Olja Vori i Nika, Lana Zrnić i Tonja, Iva Kontek i Lea, Ivančica Pahor i Una, Tihana Zrnić, Luna i Leni predstavile zanimljive i originalne modne kombinacije dječjeg modnog brenda Rosea, Katarina Mamić Design, MAI by MAIDA i NiNia.
U kulinarskoj radionici Danas kuham Ja mališani su pod mentorstvom stručnjaka iz popularnog restorana Bota Šare i uz poznate proizvode Zvijezde po prvi put pripremili objed svojim roditeljima.
Tu su i bile i sportske darovne igraonice te eko radionice pod vodstvom Bioliving tvrtke, Abecede roditeljstva te Najsretnije bebe.
Nastup Twirling mažoretnog kluba Sveta Nedelja, Ritam zone, kazališne predstave Tko može prijatelj biti, Božićne priče te projekcije najpopularnijih crtanih filmova oduševilo je brojne mališane.

Sudjelovanjem u Gradu svetog Nikole Zaklada „Hrvatska za djecu“ predstavila je svoje programe pomoći kroz koje promiču dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanja obitelji. Zaklada nas je time podsjetila na istinsku važnost blagadana Svetog Nikole, a to su međusobno pomaganje, empatija, darivanje i uveseljavanje jedni drugih.
Grad Svetog Nikole održao se pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Hrvatske gospodarske komore, Međunarodnog instituta za klimatske aktivnosti i Quintessentialy grupe. Partneri projekta su Zaklada Hrvatska za djecu, blog Čitaj knjigu, Abeceda roditeljstva, Bioliving info, Najsretnija beba.

Sponzori projekta su Henkel, P&G, OTP banka, Jana, Zvijezda, Beiersdorf, Brainobrain, Atlas, Cedevita, Argeta, Obala grupa, Salit i AbbVie, Iris MBM.

Komentari

komentar