VITAFIT MOKRA HRANA ZA PSEPURINA je proširila svoju ponudu FRISKIES hrane za pse i prvi puta na hrvatsko tržište uvela liniju mokre hrane za odrasle pse i štence, FRISKIES Vitafit. Novi proizvodi sadrže visokokvalitetne sastojke te su bogati vitaminima A, D i E, a dolaze u dvije kombinacije okusa – s piletinom i mrkvom u umaku te s govedinom i krumpirom u umaku, u praktičnim pakiranjima, primjerenim za jedan obrok.

Istraživanja koja je provela PURINA pokazala su da čak 68% vlasnika pasa u Europi za svog psa najčešće bira mokru hranu, dok ih 50% miješa mokru sa suhom, dehidriranom hranom. Kao najčešće motive za kombiniranje mokre i suhe hrane vlasnici navode želju za uvođenjem raznolikosti u prehranu ljubimca, a drugačijim teksturama nastoje potaknuti apetit i zainteresirati psa za hranu.

„Raznolika prehrana, ukoliko je temeljena na kvalitetnoj i nutritivno bogatoj hrani, psa može učiniti vitalnijim, a ako je uz to i ukusna, dokazano može učiniti psa sretnijim. Tako vitamin A iz hrane doprinosi zdravlju očiju, a u kombinaciji s cinkom dlaku čini sjajnijom i kožu održava zdravom, dok vitamin E doprinosi jačanju imuniteta. Prehrana je jedan od faktora koji ima izravan utjecaj na zdravlje ljubimca, stoga PURINA osigurava kvalitetnu i nutritivno bogatu hranu za ljubimce, što znači da vlasnici ne moraju brinuti i mogu više vremena posvetiti igri i zajedničkom uživanju,“ izjavila je Elizabeta Kosić, brend menadžerica PURINA asortimana hrane za kućne ljubimce.

FRISKIES Vitafit ukusni zalogaji za štence i odrasle pse dostupni su u pojedinačnim pakiranjima od 100g ili u paketu od četiri porcije po 100g.

Komentari

komentar