BREAK TIME U ZAGREBUHrvatski nautički brand nakita Break Time® otvorio je svoju prvu prodavaonicu u Zagrebu – u petak, 1. ožujka – u samom središtu glavnog grada Hrvatske, u Ilici 14 (Lovački rog / Hotel Jagerhorn prolaz).

Break Time® je hrvatski brand koji su 2015. godine osnovali Mirela Rus i Leonard Copoiu, dva rumunjska poduzetnika koji su izabrali sunčani obalni grad Split kao svoj dom. Otvaranju je prisustvovao i H.E. Constantin Mihail Grigorie, veleposlanik Rumunjske u Republici Hrvatskoj, koji je čestitao dvojici rumunjskih iseljenika na poduzetničkom duhu i originalnosti poslovanja (slika dolje).

Iskreno smo zahvalni što nas je Njegova Ekselencija počastila svojom prisutnošću, to pokazuje da naši napori da izgradimo novi posao i novi život u našoj prekrasnoj zemlji usvojitelja ne prođu nezapaženo. Koliko znamo, mi smo jedini Hrvatska tvrtka koja je 100% u vlasništvu rumunjskih iseljenika”, kaže Mirela Rus, voditeljica marketinga i prodaje Break Time.

Predstavnici medija, kao i neki od najodanijih kupaca brenda iz Zagrebačke regije, bili su također pozvani na događaj otvaranja.

Ovo je peta monobrand prodavaonici Break Time® u Hrvatskoj, slijedeći četiri prodavaonice na Jadranskoj obali, u Splitu (Trogirska 8 i Zadarska 1), Dubrovniku (Antuninska 5) i Rovinju (Arsenale 10).

Promocije na dan otvaranja privukle su mnoge kupce, kojima se jako svidjelo da mogu besplatno personalizirati svoje nove narukvice, uz prilagođeno lasersko graviranje koje je na licu mjesta učinio suvlasnik i dizajner marke, Leonard Copoiu. Najbolji kupac prvog dana bila je Ružica Š. B. (fotografija dolje).

Inspirirani Jadranskim morem, svi dijelovi Break Time® nakita ručno je izradio Leonard, a upotreba visokokvalitetnih materijala, pažnja na detalje i stalni razvoj novih kolekcija sastojci su koji su učinili brand tako uspješnim u manje od 4 godine.

Prodavaonica Break Time u Ilici 14, Zagreb, otvorena je od ponedjeljka do petka od 10:30 do 19:00 sati, a subotom od 10:30 do 15:00 (nedjeljom i praznicima zatvoreno).

 

 

Komentari

komentar